text

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Restylane Portfolio

Η Galderma, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία δερματολογίας στον κόσμο, γιορτάζει την 26η επέτειο του RESTYLANE®. Το αυθεντικό μη ζωικό σταθεροποιημένο πληρωτικό υαλουρονικού οξέος αποκαθιστά, ενισχύει και αναζωογονεί τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη το 1996, το RESTYLANE έχει γιορτάσει πολλά ορόσημα σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει την πρώτη έγκριση για χρήση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) το 2003 και στην Κίνα από τον Εθνικό Οργανισμό Ιατρικών Προϊόντων (NMPA), (πρώην China Food and Drug Administration ή CFDA) το 2008.

Τώρα, στην 26η χρονιά του, το χαρτοφυλάκιο RESTYLANE συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Νωρίτερα κυκλοφόρησε το RESTYLANE EYELIGHT ως στοχευμένη λύση θεραπείας για την καταπολέμηση των σκιών κάτω από τα μάτια. Τον Φεβρουάριο του 2021, η FDA ενέκρινε το RESTYLANE DEFYNE για την αύξηση και τη διόρθωση της ήπιας έως μέτριας οπισθοχώρησης του πηγουνιού για ενήλικες άνω των 21 ετών. Αυτές οι εγκρίσεις σηματοδοτούν σημαντικές επιτυχίες για το βιομηχανικό πρότυπο πλήρωσης.

Το χαρτοφυλάκιο RESTYLANE προσφέρει την πιο διαφορετική γκάμα πληρωτικών στον κόσμο χρησιμοποιώντας δύο συμπληρωματικές τεχνολογίες gel, την non-animal stabilized hyaluronic acid (NASHA™) και την Optimal Balance Technology™ (OBT™). Αυτές οι τεχνολογίες παρέχουν εξατομικευμένα, φυσικά αποτελέσματα που προσφέρουν μακροπρόθεσμη ικανοποίηση και αφήνουν τα άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 99% των ανθρώπων θα συνιστούσε θεραπεία με RESTYLANE σε έναν φίλο. Πέρα από την υψηλή ικανοποίηση από τη θεραπεία, η RESTYLANE έχει γίνει μια αξιόπιστη επωνυμία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, με 50 εκατομμύρια χορηγούμενες θεραπείες και καταμέτρηση.

«Το βάθος της εμπειρίας από τη RESTYLANE τα τελευταία 25 χρόνια μας επέτρεψε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να καινοτομήσουμε και να αναπτύξουμε νέες συνθέσεις και θεραπείες. Με περισσότερα από 30 εν εξελίξει έργα στον τομέα της αισθητικής μόνο, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το ποικίλο και ευρύ χαρτοφυλάκιο εξελιγμένων εμπορικών σημάτων για να προωθήσουμε τη δερματολογία για κάθε ιστορία δέρματος».

FLEMMING ØRNSKOV, M.D., MPH

CHIEF EXECUTIVE OFFICER, GALDERMA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ GALDERMA'S RESTYLANE
Το RESTYLANE είναι το αυθεντικό μη ζωικό σταθεροποιημένο πληρωτικό υαλουρονικού οξέος με πάνω από 25 χρόνια επιτυχίας και πάνω από 50 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως. Οι τεχνολογίες NASHA™ και OBT™ καθιστούν το RESTYLANE την πιο διαφορετική γκάμα πληρωτικών στον κόσμο για να προσφέρει πραγματικά εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων RESTYLANE περιλαμβάνει RESTYLANE, RESTYLANE LYFT, RESTYLANE KYSSE, RESTYLANE VOLYME, RESTYLANE DEFYNE, RESTYLANE REFYNE, RESTYLANE EYELIGHT και RESTYLANE SKINBOOSTERS.

Πέρα από την ανάπτυξη νέων προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, προσφέρουμε ένα premium εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να διασφαλίσουμε ότι οι επαγγελματίες υγείας γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τα προϊόντα Galderma με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Το Galderma Aesthetic Injector Network (GAIN) συνδέει μια διεθνή σχολή ειδικών αισθητικής και μπεκ σε όλο τον κόσμο. Η GAIN είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο για εκτενή εκπαίδευση, ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσία για τους επαγγελματίες υγείας που τους υποστηρίζουν στην πρακτική τους.

 

 

Πώς λειτουργεί το Restylane
Υαλουρονικό οξύ και γήρανση

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό σάκχαρο που διατηρεί το δέρμα μας ενυδατωμένο και δημιουργεί όγκο μέσω της ικανότητάς του να δεσμεύει μόρια νερού. Η σειρά προϊόντων Restylane έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σαν το φυσικά παραγόμενο υαλουρονικό οξύ του σώματός σας.

Ωστόσο, καθώς γερνάμε, το σώμα μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ. Το δέρμα μας αρχίζει να κρεμάει και να δείχνει πιο λεπτό, χάνοντας τη λάμψη και τη νεανική του όψη. Η έγχυση υαλουρονικού οξέος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Η σειρά Restylane χρησιμοποιεί δύο τεχνολογίες για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού οξέος σε μορφή gel. Όταν εγχέεται, προσθέτει όγκο στις ρυτίδες και ενισχύει την ισορροπία του προσώπου όπου χρειάζεται.

Επιστήμη Restylane
Η σειρά προϊόντων Restylane δημιουργείται με δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες, NASHATM και OBTTM.

Η τεχνολογία NASHATM δημιουργεί μια ακριβή, πιο σφιχτή υφή gel που προορίζεται για πιο έντονο lift.

Το OBTTM(Optimal Balance TechnologyTM) δημιουργεί μια πιο απαλή υφή gel, επιτρέποντας πιο ομαλή ενσωμάτωση στον ιστό για φυσικά αποτελέσματα.


Οι δύο τεχνολογίες της Restylane προσφέρουν την ευρύτερη γκάμα τζελ υαλουρονικού οξέος που διατίθεται σήμερα. Αυτό επιτρέπει στον επαγγελματία υγείας σας να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας με βάση τις συγκεκριμένες και μοναδικές σας ανάγκες.
 
Επιστήμη Restylane Skinboosters
Το Restylane Skinboosters είναι ένας διαφορετικός τύπος αισθητικής θεραπείας. Σχεδιασμένο επίσης με πατενταρισμένη τεχνολογία  
NASHATM, το Restylane Skinboosters χρησιμοποιεί μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος. Ενσωματώνεται φυσικά στο δέρμα για να βελτιώσει την ομαλότητα, την εμφάνιση και την ελαστικότητα του δέρματος στο πρόσωπο (κάτω μάγουλο/σιαγόνα), στο πάνω μέρος του λαιμού και στο πίσω μέρος των χεριών.

Κλείστε ένα ραντεβού με έναν επαγγελματία υγείας για να δείτε τι μπορούν να κάνουν για εσάς τα Restylane ή Restylane Skinboosters. Βρείτε μια κλινική