text

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τι είναι το Restylane;

Το Restylane είναι μια πλήρης σειρά προϊόντων από μαλακά και σταθερά ενέσιμα τζελ κατασκευασμένα από υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο σώμα που προσελκύει και δεσμεύει τα μόρια του νερού για να προσθέσει όγκο. Τα πληρωτικά Restylane διαμορφώνονται με δύο τεχνολογίες – NASHATMκαι Optimal Balance TechnologyTM – δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα υφών gel. Αυτό επιτρέπει στον επαγγελματία υγείας σας να προσαρμόσει τη θεραπεία στον ιστό του προσώπου σας, για μια φυσική εμφάνιση προσαρμοσμένη σε εσάς. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, προσθέτοντας όγκο για να εξομαλύνουν τις ρυτίδες και να ενισχύσουν την ισορροπία του προσώπου για μια πιο νεανική, αναζωογονημένη εμφάνιση.

Ποια είναι η ιστορία του Restylane;

Το Restylane είναι η πιο μελετημένη σειρά δερματικών πληρωτικών στον κόσμο με περισσότερα από 25 χρόνια χρήσης. Με περισσότερες από 50 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως, τα προϊόντα Restylane έχουν μια καθιερωμένη κληρονομιά και ένα καλά καθορισμένο προφίλ ασφάλειας. 

 

Μιλήστε με τον επαγγελματία υγείας σας για να βρείτε το σωστό σχέδιο θεραπείας Restylane για να επιτύχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Ποιες περιοχές μπορεί να θεραπεύσει το Restylane;

Το Restylane επαναφέρει τον όγκο σε λείες ρυτίδες και απαλύνει τις γραμμές του προσώπου. Το Restylane μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του προσώπου, όπως τα χείλη, τα μάγουλα και το σαγόνι, προσθέτοντας όγκο για πληρότητα και ευκρίνεια. 

 

Πώς χορηγείται το Restylane;

Ο επαγγελματίας υγείας σας θα κάνει ένεση Restylane ή Restylane Skinboosters. Μετά την ένεση, μπορεί να κάνει απαλό μασάζ στην υπό θεραπεία περιοχή.

 

Ποιες περιοχές μπορούν να θεραπεύσουν τα Restylane Skinboosters;

Το Restylane Skinboosters βελτιώνει την απαλότητα, την ελαστικότητα και την εμφάνιση του δέρματος για να ανανεώσει την εμφάνισή σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπό σας (κάτω μάγουλο/σιαγόνα), στο πάνω μέρος του λαιμού και στο πίσω μέρος των χεριών.

 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία με Restylane συνήθως δεν διαρκεί πολύ. Μερικές φορές πραγματοποιείται μια επιδερμική μάλαξη στι σημείο μετά την αρχική θεραπεία για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματά σας.

 

Μιλήστε με τον επαγγελματία υγείας σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία θεραπείας.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν τη θεραπεία ως μια ήπια ενόχληση. Πολλά προϊόντα Restylane περιέχουν ένα ενσωματωμένο τοπικό αναισθητικό, τη λιδοκαΐνη, για να σας προσφέρουν μια πιο ανώδυνη εμπειρία θεραπείας. Εσείς και ο επαγγελματίας υγείας σας μπορεί να αποφασίσετε εάν χρειάζεται επιπλέον ανακούφιση από τον πόνο.
 

Μπορούν όλοι να κάνουν θεραπεία Restylane ή Restylane Skinboosters;

Υπάρχουν ορισμένα άτομα στα οποία δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται Restylane και Restylane Skinboosters. Στην αρχική σας επίσκεψη, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον επαγγελματία υγείας σας για όλες τις τρέχουσες και προηγούμενες ιατρικές καταστάσεις και αλλεργίες σας και πόσο σοβαρές είναι, όλα τα φάρμακα που παίρνετε και εάν είχατε ή σχεδιάζετε να κάνετε άλλη αισθητική επέμβαση (π. , λέιζερ, χημικό πίλινγκ).
 

Μπορώ να κάνω θεραπεία με Restylane εάν είμαι έγκυος;

Τα προϊόντα Restylane δεν έχουν δοκιμαστεί σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Ενημερώστε τον επαγγελματία υγείας σας εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε πριν λάβετε θεραπεία.

 

Ποιος κατασκευάζει το Restylane;

Το Restylane κατασκευάζεται από την Q-Med, ένα σουηδικό τμήμα της Galderma που ειδικεύεται στη δερματολογία, το οποίο είναι παρόν σε 80+ χώρες.

 

Πόσο διαρκεί το Restylane;

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Με ένα επαναλαμβανόμενο σχέδιο θεραπείας, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μακροχρόνια.

 

Τι είναι η θεραπεία συντήρησης ή «touch-up»;

Οι θεραπείες συντήρησης ή "touch-up" είναι μία ή περισσότερες πρόσθετες θεραπείες μετά την αρχική σας συνεδρία για να βοηθήσετε στη διατήρηση των αποτελεσμάτων σας. 
Μιλήστε με τον επαγγελματία υγείας σας για να δείτε εάν η θεραπεία συντήρησης είναι κατάλληλη για εσάς και πότε και πόση ποσότητα Restylane μπορεί να χρειαστεί.

 

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν αντιδράσεις που σχετίζονται με την ένεση, όπως πρήξιμο, μώλωπες, ερυθρότητα, πόνο και ευαισθησία. Αυτά τα αποτελέσματα γενικά εξαφανίζονται μέσα σε μία εβδομάδα μετά την ένεση. Μπορεί να εμφανιστούν και άλλες πιθανές παρενέργειες. Θα πρέπει να συζητήσετε τους πιθανούς κινδύνους θεραπείας με τον επαγγελματία υγείας σας.